quién es Anna Castelló

Anna Castelló Grasa

Quadres Moderns Texturats

Pintora catalana
annacastello2009@gmail.com

660180661

Anna Castelló Grasa ,va néixer a Barcelona l'any 1957, des del 1977 al 1983 va estudiar Disseny d'Interiors a l´Escola Llotja de Barcelona, aprenent bàsicament dibuix lineal i dibuix artístic amb pintura i sobretot aquarel·les.

Posteriorment fa cursos de pintura, treballant diferents materials i textures, i combinacions de tonalitats i colors.

Li agrada experimentar amb matèries primeres diferents, i crear formes originals amb harmonia visual i des de l'abstracte.

És una artista apassionada, pel que fa, per ella la pintura és una activitat natural, espontània i personal,que flueix lliurement des del seu interior, guiada per la intuïció.

Actualment, i després d'experimentar amb olis i aquarel·les durant anys, pinta amb pintura acrílica, sempre utilitzant una base treballada i amb textures vàries.

Pintures a col.leccions privades de Nova York, Londres, Paris, Brusel.les, Marsella i Moscú.

Cuadros Modernos texturados

pintora catalana

anna castello2009@gmail.com

660180661

Anna Castelló Grasa, nació en Barcelona en 1957, desde 1977 a 1983 estudió Diseño de Interiores en la Escuela Llotja de Barcelona, aprendiendo básicamente dibujo lineal y dibujo artístico con pintura y sobre todo acuarelas.

Posteriormente realiza cursos de pintura, trabajando diferentes materiales y texturas, y combinaciones de tonalidades y colores.

Le gusta experimentar con materias primas diferentes, y crear formas originales con armonía visual y desde el abstracto.

Es una artista apasionada, para ella la pintura es una actividad natural, espontánea y personal, que fluye libremente desde su interior, guiada por la intuición.

Actualmente, y después de experimentar con óleos y acuarelas durante años, pinta con pintura acrílica, siempre utilizando una base trabajada y con texturas varias.

Pinturas en colecciones privadas de Nueva York, Londres, Paris, Bruselas, Marsella y Mos